Plass og komfort

Audi A8 er stor og det er vanskelig å klage på plassen. Bilen er over fem meter lang og over to meter bred. Alt skulle ligge til rette for en behagelig tur.

Publisert
Sist oppdatert

Og komfortabelt er det også. Maken til lavt støynivå og behagelige omgivelser skal du lete lenge etter.

Skinn og alcantara.

I A8 er det standard med skinnseter, det skulle jo bare mangle. På vår testbil var det også montert sportsseter (4.550 kroner) og en alcantara-pakke. For 25.000 kroner får du trukket taket, A-, B- og C-stolper, deler av dørene og midtfeltet i setene med alcantara. Stiv pris kanskje for noe som ikke akkurat har noe veldig praktisk nytte, men akk så guddommelig nydelig det er. Dette gjør at du kan skape litt avstand til mange andre Audi-eiere som faktisk med A4 og A6 kan skilte med ganske likt interiør som finnes i A8.

Kjøredrømmen

Til tross for at bilen begynner å bli gammel er det deilig å sitte i førersetet. Alcantara-feltene i midtfeltet i setene gjør at du ikke sklir fra side til side. Sportssetene er dype og har utallige elektriske justeringsmuligheter. Vi kan ramse opp høydejustering i forkant og bakkant av sitteputen, fireveis korsrygg støtte, ryggvinkel, høyde på hodestøtte, høyde på sikkerhetssele og fireveis justering av rattet. Alle disse innstillingene kan lagres i fire minneposisjoner. Det er veldig bra siden du garantert vil bruke lang tid på å finne tilbake til akkurat din kjøreposisjon hvis noen har vært bak rattet og fiklet med knappene. Det eneste du må gjøre manuelt er å justere lengden på sitteputen Totalt skaper dette en førerplass få andre biler kan kopiere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer