Plass og komfort

- Det er den største bilen jeg har sett i år, sier herren idet vi skal til å sette oss inn i vår 607. For vår del er det i alle fall en av de absolutt lengste sedanene vi har testet i løpet av året.

Publisert

Nesten fem meter i lengden, sammen med en bredde på 1.835 millimeter, er absolutt akseptable yttermål. Det har også gitt en innvendig plass som absolutt er til å leve med.

Stille natt

Komforten i den franske storbilen er upåklagelig. Dumper og ujevnheter – små som store – blir absorbert umerkelig og etterlatt i røyken etter at 607 har passert, som om de aldri har eksistert. Støy er også et ikke-tema i 607. Det føles som vi sitter i en isolert lydboble. Alt er stille, og med Ave Maria strømmende ut av de ti høyttalerne der vi glir av gårde gjennom nattemørket, blir opplevelsen nærmest utenomkroppslig.

Komfortabelt forsete

Sittekomforten i forsetet er også utmerket. Med luksuspakken som var tilbehør på vår bil, var det elektrisk justering av forsetene, samt minnefunksjon. Forsetene kan justeres i høyden, i lengderetning, vinkelen på sitteputen – og selvsagt ryggvinkelen. Høyden på hodestøtten justeres også elektrisk, men korsryggstøtten må du justere manuelt, ved hjelp av en hendel. Sidestøtten til lårene er fin, men sidestøtten til ryggen kunne med fordel vært bedre. Seteryggen vil også være for bred for mange.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer