Plass og komfort

Den nye Passaten har blitt lengre, sedanutgaven noe lengre enn stasjonsvognen. 4-dørsutgaven er blitt 2,8 centimeter lengre, men hvor er det bilen er blitt større?

Publisert

Bagasjevolumet i Passat sedan er uforandret: 475 liter, eller 800 liter med bakseteryggen nedfelt. Hvor er det så blitt av disse ekstra 2,8 centimetrene? Det meste av lengdeøkningen er det motorrommet som drar nytte av, det er kun minimale endringer hva gjelder kupé-størrelsen.

Lett anvendelig

Bagasjerommet rommer altså 475 liter, noe som er høvelig bra – i hvert fall i forhold til en del av konkurrentene som kun kan skilte med en del mindre volum. Bagasjerommet er lett å utnytte, uten hjulhus som tar opp alt for stor plass. En beskyttelseslist på kanten inn i bagasjerommet beskytter mot stygge riper.

Dårlig sidestøtte i baksetet

Baksetet er i ”god” VW stil ganske så flatt og formløst – her får du ikke mye sidestøtte, verken til rygg eller til lår. Fotbrønnen i baksetet er imidlertid ganske dyp, slik at lårene likevel får hvile ganske støtt på sitteputen. Sitteputen er imidlertid noe kort for en voksen person.

En av oppgraderingene som er gjort på nye Passat, er på sikkerhetsnivået i baksetet. Det er nå standard med tre 3-punktsseler samt tre hodestøtter i baksetet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer