Plass og komfort

Volvo S60 kan vise frem gedigne seter og flere faktorer som gjør den til et alternativ for familien, men dessverre trykker skoen alvorlig hardt flere steder.

Publisert

Volvo S60 er lang og bred til å være en mellomklassebil. Den totale lengden er 458 centimeter, noe som er lengre enn alle konkurrentene - som alle måler er under 450 centimeter i lengderetninglange. Unntaket er Mercedes C-klasse som er 453 centimeter lang.

Suverene seter

Volvo har funnet fasiten på hvordan de lager seter, og du finner ingenting å klage på. En gedigen hvilestol fra hvilket som helst møbelhus kan ikke konkurrere med Volvosetene. Det er rikelig med justeringsmuligheter, og til og med justerbar korsryggstøtte er på plass. Heldigvis har også Volvo S60 fått til en skikkelig fireveis justering av rattet. For øvrig har du både varme i baken og nydelige hodestøtter som sørger for god beskyttelsesikkerhet ved påkjørsel bakfra.

Baksetet er også godt utformet. De to som sitter på hver side har god sidestøtte og sitter ganske bra hvis de ikke er for storvokste. Alle tre plassene bak har trepunkts seler og hodestøtter.

Prioriteringer

Du kan ikke få i ”pose og sekk”, og det er også Volvo smertelig klar over. Derfor er ikke rommeligheten på topp overalt. Foran har du det bra, og selv mine 196 centimeter har det suverent. Verre blir det bakover. Bak meg er det ikke mulig å komme inn i bilen i det hele tatt. Setet må med andre ord litt frem. Konklusjonen må bli at S60 passer for store personer uten barn. De som skal ha med seg barna, bør ikke være over 185 centimeter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer