Plass og komfort

Det er ikke mye å trekke på komforten i Outback H6-3.0, ikke på utstyrsnivået heller – men hva skal vi med alle soltakene?

Publisert

Ikke det at vi kritiserer Subaru for å være så spandable at de inkluderer ikke bare ett, men to soltak i standardutstyret på Outback H6-3.0. Men vi ser ikke helt vitsen all den tid klimaanlegg er standardutstyr – og spesielt ikke siden soltakene stjeler verdifull takhøyde.

Derfor blir lange personer sittende og skalle i taket på Outback H6-3.0. Og spesielt plagsomt er det for de som sitter i baksetet.

God plass

Likevel, plassforholdene i Outback H6-3.0 er bra, og med lyse materialer slik det var i vår bil blir også romfølelsen bra. Setene gir god støtte, og 8-veis elektrisk justering av førersetet bidrar til at det er lett å finne en kjørestilling som er god. Rattet er høydejusterbart, men alle våre testsjåfører hadde rattet i høyeste posisjon – det kan nesten virke som om rattet i Outback er montert i laveste laget. Likevel, kjørestillingen er god, og man sitter godt i komfortable seter.

I baksetet lider man heller ikke noen nød. Vel gir ikke setet på langt nær like god støtte forsetene, men sittekomforten er likevel god. Plassforholdene i baksetet er – med unntak av noe lav takhøyde – også gode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer