Plass og komfort

Vi har tidligere hatt særdeles sterke innvendinger mot komforten i Opel Corsa. Så sterke var innvendingene at vårt råd til det bilkjøpende publikum, var å styre unna. Å velge noe annet. Det var før...

Publisert

Vi har kjørt lenge nå, lenger enn vi pleier - og vi trives. For det er ikke lenger noe å utsette på kjørestillingen i Opel Corsa, du slipper å krølle venstrebeinet i mangel på plass - og kjørestillingen har blitt komfortabel og lett å finne.

Storbilsfølelse

Oversikten er god og du får følelsen av å kjøre en bil av et større kaliber enn hva Corsa tross alt er. For fjæringskarakteristikken er på den riktige siden av komfortabel, og både små, så vel som store ujevnheter greier ikke å bre følelsen av mistrivsel inn i kupeen. Det er nærmest som om ujevnhetene bare forsvinner på sin vei fra vegbane til interiør. De blir borte blant fjærbein, gummiforinger og hjelperammer.

Men det er mer enn fjæringskomforten som gjør at vi trives bak rattet på Corsa, for også støynivået er lavt. Riktignok var vår bil utstyrt med myke vinterdekk, som naturlig nok støyer mindre enn hva harde sommerdekk vil gjøre. Likevel skal vi ikke ta æren fra Opel for å lage en støysvak Corsa.

Gode seter

Hva så med setene? Joda, forsetene er komfortable, selv om vi nok kunne foretrukket noe bedre sidestøtte til lårene. Men ryggen har det fint i Corsa, takket være en høy stolrygg som gir godt med støtte og brukbar korsryggstøtte. Helt ideelt hadde det vært dersom du hadde hatt muligheten til å kunne justere korsryggstøtten selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer