Plass og komfort:

Det er god plass i kupeen i Prius – både for de i forsetene og i baksetet.

Publisert

Prius har en lengde på 431,5 centimeter, og blir dermed omtrent på størrelse med slektningen Toyota Corolla, eller Mitsubishi Lancer. I høyden er den imidlertid 7-8 centimeter høyere enn begge disse, og rager 147,5 centimeter opp i luften. Takhøyden er det ingenting å si på, og heller ikke på beinplassen – verken på første eller på andre benk.

Komfortabel førerposisjon

Sittekomforten i forsetet er fin. Førersetet kan justeres i lengderetning og ryggvinkel, pluss at sitteputen kan justeres i høyden. Passasjersetet foran kan derimot ikke justeres i høyden. Sidestøtten til rygg og lår er fin, og velurtrekket i setene sørger for at du sitter ekstra godt fast.

Radio betjenes via monitor

Du har god oversikt fra førerplass, og stort sett er alle betjeningsorganer enkle å forstå og er plassert innenfor rekkevidde for føreren. Girspaken er plassert på høyre side av rattet, og sperrer utsikten til noen av betjeningsorganene bak, slik at volumknappen til radioen blir vanskelig å lokalisere når girspaken står i ”Drive”. Radioen betjenes ved å berøre monitoren i midtkonsollen – som også viser drivstoff- og energiforbruk. 18928">Klikk her for å se et detaljert bilde av hvordan monitoren viser hvilke energikilder som er aktive til enhver tid. Monitoren er såpass nedfelt i midtkonsollen, slik at vi måtte strekke oss ut av setet for å kunne skifte radiokanaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer