Plass og komfort

Med flatt gulv og en lengde på 4,9 meter, er det såpass god plass i Carnival at en voksen med letthet kan bevege seg rundt i kupeen uten å måtte stige ut av farkosten.

Publisert

Bare så det er sagt: Bilen står selvsagt stille når du utfører denne øvelsen.

Setene kan ikke tas ut

Innledningsvis kommenterte vi at setene i den koreanske flerbruksbilen ikke kan tas ut, men bare skyves frem og tilbake. Selv om setene kan skyves rimelig langt inn i bilen, slik at du får stor bagasjeplass, vil vi påstå at det er en absolutt fordel å kunne ta setene ut. Kanskje skal du bare ha med de to minste barna på ferie, og da er det fordelaktig både med tanke på bagasjeplass og vekt å slippe å kjøre rundt med seter som ikke er i bruk.

Vendbare pilotseter på andre rad

Men setearrangementene og løsningene i Carnival er fleksible så det holder. Du har to pilot-seter på andre benk, og et sete med plass til tre i bakerste rekke. De to pilot-setene på andre rad er av nesten samme komfort som forsetene. Du har nedfellbare armlener på begge sider, sidestøtten til lårene er fin, mens støtten til sidene for ryggen er litt svak. Rygglenet er justerbart, og du har god beinplass – så fremt du ikke drar setet helt fram i fremste posisjon. Disse setene kan også snus rundt 180°, slik at du blir sittende med ryggen mot kjøreretningen. Siden 3-punktsselene ikke kan benyttes med setene i denne posisjonen, er de i tillegg utstyrt med 2-punktsseler for dette bruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer