Plass og komfort:

Perfekt. To separate bagasjerom; ett til deg og ett til din bedre halvdel...

Publisert

Tenk det, ditt eget domene. Ett bagasjerom som du fullt og helt er herre over. Hvor du bestemmer. Så kan din bedre halvdel fylle opp det andre bagasjerommet. For blant roadsterne på markedet utmerker Boxster seg hva gjelder bagasjeplass. Midtmotoren muliggjør et rom bak i bilen og ett der hvor motoren normalt opptar plassen på andre biler. Joda, bagasjeplass er det nok av.

God ergonomi, bedre design

Likevel, man kjøper ikke en Porsche for at den har god bagasjeplass - man kjøper den enten for å oppfylle en drøm fra den gang da man kikket gjennom utallige bilvinduer for å se hva bilen var oppstilt i. Fra den gang man så 911 for første gang - og drømmen ble vekket til liv. Eller man kjøper en Porsche fordi man setter pris på kjøreglede, og kanskje litt fordi det jo fortsatt er befengt med en viss status å kuske rundt i Tysklands svar på italienske Ferrari.

Og man føler seg privilegert når man kan sette seg inn bak et tre-eket Porsche-ratt, når man kan skue ut over instrumentene - og ikke minst betrakte den midtmonterte turtelleren.For design kan Porsche, og når de samtidig greier å kombinere det med ergonomi, som i Boxster, blir det bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer