Plass og komfort

Toyota Previa er en romslig bil, men førerplassen er allikevel ikke helt topp. Dette dessverre i god Toyotatradisjon. Resten av bilen gir derimot et overbevisende inntrykk.

Publisert

Toyota Previa kan leveres med en rekke seteløsninger. Vi hadde åtte seter fordelt på 3 rader. Dette er en god og fleksibel løsning for deg med litt variabelt transportbehov.

Foran

Førerplassen er ikke helt optimal. Toyota har heller ikke funnet rom for lengdejustering av rattet - noe som gjør det vanskelig å finne seg 100% til rette bak rattet på Previa. Dårlig plass til beina er det også, og der du lang må du la girvelgeren stå i "D". Noe annet girvalg nytter ikke, da kommer nemlig kneet i veien... Setene i Previa er bra, men mangler sidestøtte. Spesielt merkbart blir det ved sportslig kjøring - som bilen greier svært bra.

Innredning bak

Både andre og tredje seterad kan justeres i lengderetningen. De skyves greit frem og tilbake på skinner i gulvet. Det bakerste setet kan flyttes hele 82,5 centimeter i lengderetningen. Dette gjør at du fint kan øke bagasjeplassen, på bekostning av passasjerplassen selvfølgelig, hvis det skulle være nødvendig. Denne funksjonen er betydelig bedre enn på mange andre MPVer som til tider kan ha store lasteproblemer når alle setene er i bruk. Den midterste seteraden har også gode muligheter for å flyttes i lengderetningen, og har i tillegg delt rygg i forholdet 40/60. Med disse mulighetene blir det også lett adgang til det bakerste setet. Skyvedører på begge sider bidrar ytterligere til at det blir greit å komme seg ut og inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer