Plass og komfort

Det er ikke mye å utsette på komforten i denne bilen, sportsunderstellet er noe hardere enn standard, men det gjør ingenting. Rommelig bagasjerom er derimot et stort pluss.

Publisert

Vi hadde ikke kjempeforventninger til plassen i C-klassen, men tok delvis feil. Den nye C-klassen er bare en centimeter lengre og en centimeter bredere enn den gamle, men det virker allikevel som det er bedre plass i denne. Førerplassen har blitt forbedret på flere punkter og det har nå blant annet blitt oppgradert med ratt som kan justeres fire veier. Tidligere var det vanskelig å finne seg riktig til rette siden rattet satt dønn fast.

Ypperlig foran

Foran i C 320 er det kongelige forhold. Plassen er god i alle retninger, og det er fullt mulig selv for lange personer å finne rom til armer og ben. I lengderetningen på setet har jeg faktisk litt å gå på. Mine 196 centimeter pleier normalt å kreve det som er av plass i en bil med så små utvendige mål, men ikke her. Setet har rikelig med justeringsmuligheter, både elektriske og manuelle og det er ikke vanskelig å få skinnet til å forme seg etter kroppen. Det eneste som mangler er korsryggstøtte. Det hadde vært godt å ha, siden bilen er svært vanskelig å sette fra seg.

Instrumenter

Instrumentene er litt uvante for deg som er vant til den lange gule viseren på speedometeret. På C-klassen er det plassert et stort display i speedometeret på bekostning av den lange nåla. Nå er det kun en liten viser som angir hastighet. Turtelleren er trykket inn i venstre kant og er vanskelig å lese av. Displayet i speedometeret gir masse informasjon om radiokanaler, CD, mobiltelefon, distanser, forbruk etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer