Plass og komfort

Det er vel neppe overraskende når vi allerede i løpet av de første setningene fastslår at plassen i Chevrolet Tahoe er gedigen. Mer overraskende er vel heller det faktum at vi klager på komforten.

Publisert

Ja, du kan bruke bilen som flyttebil. Nei, du trenger ikke å bekymre deg over berget av bagasje som truer med å sprenge gangen din. Joda, du får med deg både båtmotoren, vannskiene og gummibåten.

Plass? Plenty med andre ord.

Godt førersete

Og det skulle da også bare mangle, ikke bare er bilen registrert som lastebil - men den er tross alt 5,05 meter lang og har en akselavstand på 2,9 meter. Dermed har du mer plass til bagasje enn mennesker, selv om plassen mellom frontruten og gitteret til lasterommet sluker tre voksne med glans. At passasjerene ikke sitter spesielt komfortabelt er en annen sak, for setet er mer en benk enn ett sete og sidestøtten er fraværende. Det kombinert med glatt skinn gir lett "Bambi på glattisen" effekten. Slik er det derimot ikke for sjåføren, som sitter i et svært komfortabelt sete. Ikke bare fordi det har et vell av justeringsmuligheter, men også fordi støtten er god.

Mer plass til passasjerer får du imidlertid dersom du bestiller Tahoe som personbil, da kan den svelge inntil åtte personer, men prisen blir deretter. Hele 652.500 kroner skiller de to...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer