Plass og komfort:

Med en lengde på 3,5 meter til rådighet, og med en betegnelse som microvan, er det måte på hva vi forventer oss av plass. Men Agila er faktisk overraskende rommelig.

Publisert

Mye av den gode rommelighetsfølelsen skyldes nok den gode takhøyden. Som andre liknende bybiler med beskjedne lengdemål, tar de til gjengjeld igjen i høyden. Agila er 166 centimeter høy, mens en gjennomsnittlig kombikupe - som ofte er alternativet - har en høyde på rundt 142-144 centimeter.

Mange fordeler

En høy bil som Agila har mange muligheter. Du sitter mye høyere over bakken enn i en liten kombikupe som ofte er alternativet - noe som i første omgang bedrer overblikket over trafikken, men også ikke minst letter inn- og utstigningen betraktelig. Du sparer nok opptil flere kalorier daglig ved å slippe å streve for å komme deg opp av et dypt og lavt sete. I Agila er det bare å sette seg rett inn - og gli ut med letthet. Hvilken lettelse en slik bil må være for de kongelige verden over, som må trene i månedsvis for å greie å stige korrekt ut av bilen med korte skjørt. Med en Agila er ikke dette lenger noe problem.

Det er også flere pluss ved en høy bil: Takhøyden blir selvsagt svært god, og bør ikke by på problemer for noen. Vinduene er også store, og slipper inn mye lys - og en lys kupe øker romfølelsen betraktelig - men store vinduer slipper også inn mye sol, og med solen følger varme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer