Plass og komfort

Nissan Patrol er en personbil i kjempeformat. Den er lang, bred og høy. Innredningen kan varieres etter eget ønske og komforten er rimelig bra selv sammenlignet med en vanlig personbil.

Publisert

I en bil som akkurat runder fem meter i total lengde har du store forventninger til den innvendige rommeligheten. I Patrol blir du heller ikke skuffet.

Førerplass

Førerplassen er rommelig, og i vår testbil med betegnelsen Elegance har du alt det utstyret du trenger. Elektriske seter med korsryggstøtte, automatgir, skinn, klimaanlegg og soltak. Listen er lang, men det er allikevel noe som mangler. Automatisk fartsholder er nødvendig på denne bilen. Det er litt vanskelig å holde farten konstant,det har en lei tendens til alltid å gå fortere og fortere når du kjører på gode motorveier.

Lengdejustering av rattet er en annen ting som mangler. Dette er svært viktig for å finne riktig sittestilling. Når du har kommet deg opp i bilen, og funnet deg vel til rette, kan turen langt over bakken begynne. Det er komfortabelt som bare det og det er ikke mye å sette fingeren på. Det eneste som mangler er skikkelig sidestøtte. Ved hektisk rattaktivitet er det lett for at du sklir ut av setet, og setebelte har da aldri vært konstruert for å fungere som sidestøtte?.

Rommelig

Når du setter deg inn i en Patrol er noe av det første du legger merke til at det er langt over til sidemann. Kupeen er bred og dette får du stor glede av når du skal pakke bagasjerommet. Her er det plass til alt du måtte ønske, men i likhet med mange rommelige biler er lasterommet trukket i "plysj og fløyel" slik at du allikevel må tenke deg litt om for ikke å grise til eller ødelegge interiøret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer