Plass og komfort

Joda, TT Roadster har noen sterke sider også. Åpenbart.

Publisert

Den første er så subjektiv som den kan få blitt, og kan oppsummeres i ordet "appell". Med et mildt sagt oppsiktsvekkende utseende, har TT fått mange fans, og det er svært sjelden undertegnede har kjørt en bil som så mange mennesker har snudd seg etter, og som så mange mennesker har så sterke meninger om.

Og da er halve hensikten med en slik roadster oppnådd. Med taket nede skal man både se og bli sett, selv om verbet "sett" gjerne kunne bli byttet ut med "beglodd".

Lite vind i håret

Mens vi snakker om TT'ens sterke sider, kommer vi heller ikke utenom at bilen er svært komfortabel under de fleste forhold, kalesjen er enkel og grei å håndtere, og selv med taket nede og vinduene senket er det lite turbulens i kupeen.

Det er i tillegg svært god plass i kupeen, med mange smarte rom å plassere ulike gjenstander i. Om det er særlig lekkert, får du gjøre opp egne meninger om. Selv synes jeg det virker rotete og jålete, med krom og lettmetall tilfeldig plassert, sterke pyntelys (for eksempel mot oppbevaringsrommet mellom fotbrønnene).

Design vs. Nytte

Kupeen er nemlig nok et eksempel på at TT i første rekke er designet for å være pen, ikke for å være en ekte sportsroadster. Rattet er nemlig alt for stort, men det passer pent inn i den svært brede kupeen. Girspaken er plassert alt for langt vekk fra sjåføren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer