Plass og komfort

En knøttliten bil med sportschassis blir verken rommelig eller komfortabel, men Poloen har faktisk litt av hvert hvis vi legger godviljen til.

Publisert

Polo har aldri vært førstevalget til de som trenger plass og fleksibilitet, men allikevel har Polo lenge hatt et godt grep på det norske markedet. Den mest motorsterke Polo noen sinne, Polo GTI, har alle ulempene til de normale utgavene - pluss noen til.

Sportchassis

Polo er i stor grad en komfortabel bil, men med sportchassis og lavprofildekk forsvinner det meste av den behagelige følelsen. Små dumper slår seg frem gjennom dekk og understell og forplanter seg til slutt gjennom kroppen din. Til GTI-kjøring spiller det muligens ingen rolle, men til daglig kan det bli litt slitsomt.

På vanlig landeveiskjøring hvor veien har normalt godt dekke er det derimot behagelig å befinne seg i en Polo GTI. Du merker ikke så mye til det stive understellet og selv en beinskjør bestemor kan befraktes hvis du tar det litt pent.

Gode seter

Når inspirasjonen tar overhånd er det greit at setene holder deg på plass, det gjør de også i Polo GTI. Selv om det er mangelfullt med justeringsmuligheter sitter du godt, og selv mitt omfangsrike ytre har god plass bak rattet. Vanligvis er VW produkter utstyrt med mulighet for justering av rattet fire veier. Den muligheten er fjernet på Polo GTI og det er synd siden dette er et av VW sine store fortrinn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer