Plass og komfort

Det er vanskelig å mistrives i en Audi A6, derfor er det litt underlig at tyskerne ikke har gjort mer ut av baksetet.

Publisert

Vår testbil var naturlig nok utstyrt med naturens edleste materialer. Her var det tre og skinn i den skjønneste forening, og det som var av naken plast hadde fått et fint belegg som virket like eksklusivt som resten av bilen gir inntrykk av at slikt skal være.

Nydelige forseter…

I tidligere tester av Audi A6 har vi ikke akkurat vært kritiske til forsetene, og det er overhodet ikke noen grunn til at vi skal være det nå heller. For sportssetene er fortsatt de samme, og når du først får justert de slik at de passer kroppens anatomi skal det godt gjøres at man mistrives i bilen.

For sjåføren blir det naturlig nok heller ikke verre av at det er uforskammet lett å finne en behagelig kjørestilling - og at plassen strekker til for de aller fleste.

…men ikke fullt så nydelige bakseter

Verre blir det imidlertid straks man setter seg inn bak forsetene. For baksetet gir ikke like god støtte til verken lår eller rygg som man kan forvente, og når det i tillegg er i hardeste laget blir komforten så som så.

Og det er synd, for med tanke på plassen man har til rådighet, skal det så lite til før baksetepassasjerene også ville trives godt i en A6.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer