Plass og komfort

Det mest merkbare området for forbedring av nye Almera finner man nettopp på området plass og komfort. Ikke minst fordi Almera har en av de mest praktiske kupeene i denne klassen.

Publisert

Nissan skryter av at det finnes ikke mindre enn 22 større eller mindre rom for oppbevaring av ulike gjenstander i kupeen. En liten detalj er for eksempel koppholderen, som ikke bare kan holde to ulike kopper/flasker av ulike størrelse, du finner også et eget oppbevaringsrom for småmynter og lignende under flaskeholderen.

Sidelommene er også store og praktiske, i det hele tatt er det mange smarte løsninger i det som tross alt "bare" er en vanlig 5-dørs kombikupe. Problemet er at man ikke legger merke til disse fikse detaljene før man setter seg inn i en bil som ikke har dem i det hele tatt.

Når dette skrives har undertegnede nettopp avsluttet noen testdager i en Seat Ibiza som var helt ubrukelig i så måte: ingen steder å legge småmynt, knapt noe sted å legge fra seg lommeboka uten at den forsvinner av seg selv, og du finner den igjen under setet et par dager senere.

En høylytt opplevelse

Almera virker svært godt balansert med tanke på fjæringskomforten, den er en av de få bilene (med unntak av noen franskmenn) i kompaktklassen som både har god fjæringskomfort i lave og høye hastigheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer