Plass og komfort

Vi kjørte Family modellen som har plass til to passasjerer i tillegg til fører. Komfort er det så som så med, men det er i hvert fall moro.

Publisert

Hvis du har behov for å frakte to passasjerer og du synes motorsykkel med sidevogn ser litt stusselig ut, er trike løsningen. Føreren sitter foran - og mye lavere enn - passasjerene som sitter oppå hvert sitt bakhjul. Baksetet er utstyrt med to sett topunkts sikkerhetsbelter, men av en eller annen merkelig grunn finnes ikke dette på førersetet, noe vi finner underlig. Det er nemlig i høyeste grad nødvendig.

Blandet følelse

På en måte har du alle ulempene med en Trike. Du må kjøre med hjelm som på motorsykkel og den har nesten samme bredde som en bil, slik at motorsykkelens fordeler i tett trafikk forsvinner.

Førersetet er godt å sitte i, men det er vanskelig å holde seg på plass i svingene. Det er - som vi har påpekt tidligere - ikke sele der, og det finnes heller ingen former for sidestøtte. Du sitter derimot godt tilbakelent og kan strekke deg ut i din fulle lengde. Sitteposisjonen er svært behagelig og du kan sitte der i time etter time uten å bli sliten.

Høyt passasjersete

Passasjerene sitter mye høyere enn føreren. De sitter ved siden av hverandre og har god oversikt fremover. Her er det litt trangt til bena, men hva så? Opplevelsen er herlig uansett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer