Plass og komfort:

At Subaru Forester er en komfortabel bil, hersker det ingen som helst tvil om. Den er et velegnet reisefølge både i byen og på landeveien.

Publisert

Noe av det som gjør bilen til et godt reisefølge både i by og på land, er fjæringskomforten. Forester tar unna både lange ujevnheter og sluker skammelig hullete bygater uten å mukke. Det eneste som ikke er så moro med å ta Forester med på bytur, er at den ikke trives med lukeparkering - til det er den for uoversiktlig både forover og bakover.

Fabelaktig sidestøtte

Det var kjærlighet ved første blikk da vi fikk stifte bekjentskap med forsetene - i alle fall hva gjelder sidestøtten til ryggen. Sidevangene er sjeldent kraftige og holder deg særdeles godt fast i setet, selv i krappe svinger. Beina hviler også godt mot sidestøtten i sitteputen, og for de som liker den slags så er det armlener både for sjåfør og sidepassasjer. Vi skulle imidlertid gjerne hatt en justerbar korsryggstøtte i forsetene.

Svært god bakseteplass

I de bakre gemakker er det rikelig med plass. Setet er bredt nok til at tre voksne godt kan hvile enden der. Det er rikelig med benplass, takhøyden er også svært god - noe som også gjelder for de i forsetene. Forester har også elektrisk soltak som standardutstyr, og til baksetesliternes hell strekker dette seg betydelig langt bakover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer