Plass og komfort:

Golfen har komfort som en av sine største fortrinn. Det er få som kan stille opp med lignende egenskaper i denne klassen. Som vanlig har også VW klart og stille til disposisjon en fremragende førerplass.

Publisert

Til tross for sitt beskjedne ytre er Golf svært rommelig innvendig. Kupeen rommer greit fire personer og med litt godvilje klarer du også å trykke inn femtemann i baksetet. Bagasjerommet er dessverre ikke fullt så bra. Det ligger litt under middelnivået i klassen og mangler dessuten praktiske detaljer som muligheter for å sikre lasten.

Flate seter

På førerplass er det, takket være et ratt som kan justeres både i høyde og lengde, veldig lett å finne en god førerposisjon. I tillegg kan setet justeres mye i høyden. Dette gjør at Golf er en bil som egner seg veldig både for de som er veldig lange og de som er veldig korte. Setene i Trendline er derimot ikke akkurat ment for aktiv kjøring. De mangler sidestøtte både i seteputen og i ryggstøtten.

Baksetet er rommelig og det er god takhøyde. Benplassen kunne selvfølgelig vært bedre, men det er ingen andre i klassen som kan skilte med den helt store danseplassen bak heller. Et stort negativt moment med baksetet er at verken seteryggen eller sitteputen er delt. Dette veldig synd, siden det gjør at tre personer og lange gjenstander ikke kan fraktes samtidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer