Plass og komfort:

Selv om Space Wagon er stor og rommelig, får du ikke i pose og sekk. Enten frakter du mennesker eller gods. Som syvseter er det nesten ikke plass til bagasje i det hele tatt. Derimot er bilen fin til enten det ene eller andre.

Publisert

Det er stor plass i en Mitsubishi Space Wagon. Det er opp til deg å finne ut hvordan plassen skal utnyttes. Det er nemlig ikke mulig å få både i pose og sekk. Enten kan du frakte passasjerer eller bagasje.

Som syvseter

Det går greit å reise syv mennesker i en Space Wagon. Det er forholdsvis god plass til alle sammen, og inn- og utstigning går også greit siden midterste seterad kan skyves frem og tilbake.

Alle passasjerer unntatt vedkommende i midten på andre seterad har både hodestøtter og trepunktsbelter. Ellers er justeringsmulighetene gode slik at det blir forholdsvis levelig for de som sitter bakover i kupeen også.

Som femseter

Hvis du velger å fjerne den bakerste seteraden åpenbarer det seg en gedigen bagasjeplass. Da har du muligheten til å frakte fem voksne pluss tilhørende mengder bagasje på lengre turer. Vi synes bilen egner seg best som femseter til tross for at det eksisterer to seter til.

En annen smart detalj er at det er flatt gulv mellom forsetene. Dette gjør at du kan bevege deg rundt i bilen uten å være nødt til å gå ut.

Utallige setekombinasjoner

Til tross for at andre seterad ikke kan fjernes helt, burde det være mulig å finne en kombinasjon som passer akkurat deg. På bildene til høyre ser du noen varianter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer