Plass og komfort

Det er lite trolig at plass eller komfort er blant de viktigste kriteriene for at man velger seg en Subaru Impreza GT Turbo eller en Audi S3. Likevel var det ikke vanskelig å kåre noen vinner.

Publisert

Komfort er vel ikke det første man tenker på når man synker ned i bøttesetet og griper rundt den tykke, skinnkledde rattringen i Subaru Impreza GT Turbo.

Audi S3 mest komfortabel

Men faktum er at man etter en stund på motorvei begynner å irritere seg over støynivået i bilen. For i Impreza GT Turbo hører du klart og tydelig støyen fra dekkene, motorens jobbing og tannhjulenes kverning - lyder som er fullt ut passene og gledelige når man kjører inspirert, men som blir masete på lange strekk langs landeveien. Sammenliknet med S3 blir derfor Impreza taperen av de to hva kommer til komfort - og det er slett ikke merkelig.

For mens Subaru Impreza GT Turbo i første rekke trives når svingene kommer tett og asfaltens jevne overflate byttes ut med grusveiens hull og vaskebrett, trives S3 best langs neonopplyste boulevarder og i jevn hastighet langs brede motorveier. Det merker man også på fjæringskomforten, og selv om forskjellene er minimale blir det S3 som trekker det lengste strået også her.

Best finish i S3

Interiøret i Audi S3 er dessuten mer forseggjort enn det man finner i Impreza GT Turbo. For materialene i S3 er bedre, og designet langt mer eksklusivt enn hva man finner i Impreza.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer