Plass og komfort

En Renault Megane Scénic er to centimeter lengre enn en Volkswagen Golf, og smalere. Likevel er Scénic rommelig som et frakteskip.

Publisert

Hemmeligheten er selvfølgelig at Renault har bygd i høyden. For sammenliknet med folkebilen fra Tyskland rager franskmannen 24 centimeter høyere - og slikt blir det plass av.

Variabelt interiør

For enten du sitter i førersetet eller nyter turen fra et av de tre baksetene har du plass nok. Benplass er det plenty av, og dersom bagasjehaugen er liten kan du skyve baksetet bakover for ytterligere å kunne strekke på kroppens ekstremiteter. Faktisk kan hvert av de tre baksetene flyttes frem og tilbake i lengderetningen uavhengig av hverandre - eller du kan legge de ned. Skulle ikke det holde er det gjort med et håndgrep å løsne setet fra bilens chassis og sette det igjen hjemme.

Tre voksne i baksetet blir likevel i trangeste laget når setene står på rekke, og setet i midten er smalere enn de to på siden. Derfor vil nok ikke store og kraftige mennesker finne en god sittestilling på midtplassen bak.

Masse rom

Rom er det nok av i Megane Scénic, for det klassiske hanskerommet har fått følge av hele 17andre rom i kupeen. Tre av rommene er plassert under setene bak, og to andre under gummimattene foran baksetet. Totalt er det 19 forskjellige oppbevaringsrom i Scénic dersom du teller med bagasjerommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer