Plass og komfort:

Rover 75 har forholdsvis store ytre mål. Dette skulle tilsi god plass for både fører, passasjerer og bagasje. Slik er det dessverre ikke, svulmende interiør og lekre linjer er prioritert fremfor maksimal plassutnyttelse.

Publisert

Rover 75 har en utvendig lengde på 474 cm. Det er kun få centimeter som skiller Rover 75 fra biler som for eksempel Audi A6, BMW 5-serie og VW Passat.

Dårlig utnyttelse

Plassen i Rover 75 kunne vært betraktelig bedre. Stort svulmende interiør og lekkert avrundet karosseri gjør at Rover blir en av de bilen som utnytter plassen dårligst i klassen. Bagasjerommet lider kraftig på grunn av den svært avrundede bakparten. Volumet er på 432 liter, det er dårligst i klassen.

I Rover 75 er det trangt i baksetet. Bredden på selve kupeen er for smal til å romme 3 personer og det er også trangt til bena på grunn av de kraftige seteryggene til forsetene. To personer av litt mindre format kan sitte greit i baksetet hvis de i forsetene i boltrer seg for mye.

Bra foran

Førersetene kan justeres elektrisk i alle retninger slik at her er det mulig å finne seg til rette. Det er også minne på førersete som gjør det mulig å lagre flere innstillinger av setet. I tillegg kan rattet justeres fire veier som ytterligere gjør at førerposisjonen blir meget god. Når bilen står stille kan du kose deg med dagens TV programmer i midtkonsollen -- perfekt når du må være sjåfør og vente i bilen mens dagens oppgaver blir ordnet av andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer