Plass og komfort

Dette er to ting som Volkswagen kan: Det skorter ikke på verken plass eller komfort i denne sedanen.

Publisert

I sedanutgaven av Passat er ikke plass noe problem: det er godt og rommelig både til sjåfør og forsetepassasjer, til svigermor i baksetet, og til et hav av pakkenelliker i bagasjerommet.

Behagelige forseter

Forsetene i Passat er manuelt justerbare i både lengde og høyderetning, og har en manuelt justerbar korsryggstøtte. Sammen med rattet, som kan justeres både i høyde- og i lengderetning, er det enkelt å finne korrekt sittestilling. Sitteputen strekker seg godt fremover mot knehasene, slik at du får god støtte under beina. Sidestøtten til lårene er det heller ingenting å utsette på, men sidestøtten til ryggen er det verre med.

Selv de mest bredskuldrete av oss hadde problemer med å finne sidestøtten til ryggen. Sidestøttene er der, men det er satt av plass til en svært bred ryggtavle mellom sidestøttene, slik at vi bare får gleden av én av gangen. Dette resulterer i at vi blir hengende på den ene, mens den andre står uvirksom langt ute på venstre flanke.

Svært rommelig baksete

Baksetet er svært rommelig -- ja selv med tre voksne i baksetet går det greit, selv om det må sies at det ikke er noe for de med angst for nærkontakt med andre mennesker. Takhøyden er grei, og beinplassen er også tilstrekkelig selv for de mer langbeinte av oss. Sidestøtten til ryggen er ikke av de største, men i og med at setene er trukket med det friksjonsdyktige Alcantara-skinnet sammen med litt skinn, sitter vi rimelig stødig likevel. Sitteputen i baksetet kunne godt vært noen centimeter lengre, for den gir ikke mye støtte til beina. For mindre barn vil det nok ikke være noe problem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer