Plass og komfort

Hyundai plasserer Accent i småbilklassen og selv om plassforholdene er gode, kunne godt Hyundai ha gjort en bedre jobb med setene.

Publisert

For du trenger ikke å kjøre mange mil for å kjenne at sitteputen i forsetet er i korteste laget, og selv om setet har et utall forskjellige justeringsmuligheter hjelper ikke det mot at man blir sliten i lårene. Grunnen er selvfølgelig at lårstøtten er for dårlig -- og akkurat det er litt synd, for førersetet har justerbar korsryggstøtte og god støtte for ryggen. En kort sittepute ødelegger dermed det som ellers kunne vært et godt sete.

Også i baksetet er det rom for forbedringer, og igjen er det sitteputen som er problemet. Heller ikke her er den lang nok, noe som fører til at man blir sliten i lårene.

Komfortabel fjæring

Det er imidlertid vanskelig å kritisere lille Accent for fjæringskomforten, for over korte såvel som lange ujevnheter er det ikke store ubehaget man merker. Støynivået er også lavt -- med unntak av når du lar motoren spille på hele registeret.

God bagasjeplass

Også bagasjeplassen i Hyundai Accent er bra. Rommet er lett å utnytte, og innlastningshøyden er lav. Vi begriper imidlertid ikke at Hyundai ikke enda har forstått at innvendige lukehengsler stjeler plass, og i verste fall kan knuse noe av det du frakter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer