Plass og komfort

Opels mellomklassebil har sine sterke punkter nettopp når det gjelder plass og komfort.

Publisert

Til tross for at den bare er middels lang i forhold til konkurrentene, har Opel greid å utnytte plassen godt i Vectra, og med et bagasjevolum på hele 500 liter plasserer den seg helt i toppen hva gjelder lasteevne i denne klassen.

God informasjon

Vår testbil er Opels toppmodell, dette reflekteres i et høyt utstyrsnivå der bare skinnseter og elektrisk soltak ikke hører til blant listen over medfølgende utstyr. Her finner du blant annet en kjørecomputer, fartsholder, klimaanlegg, elektronisk traksjonskontroll, automatgirkasse også videre og så videre.

Vi vil særlig trekke frem det store informasjonsvinduet ved siden av speedometeret som et stort pluss, her kan du finne informasjon om bensinforbruk , tripteller, eller informasjon om Radio/CD-spiller -- som styres fra en enkel rattbetjening. Eksemplarisk.

Sterk og svak

Vectra har et lavt støynivå både med hensyn til dekk-, motor- og vindstøy, og fjæringskomforten er i det store og hele upåklagelig. Derfor er det synd at setene er litt for harde etter vår smak, og at innstillingsmulighetene for ratt og førersete er litt begrensede. Setet har dessuten en litt for bred sittepute til å gi god sidestøtte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer