Plass og komfort

Plassen i Golf stasjonsvogn har naturligvis blitt bedre enn hos Golf kombikupe, men har komforten måtte lide for at plassen skulle øke?

Publisert

Sammenliknet med en vanlig Golf er økningen i bagasjeplass formidabel. For i forvandlingen fra kombikupe til stasjonsvogn har plassen målt i liter økt med 130. Dermed har den hittil største Golfen muligheten til å frakte med seg 460 liter bagasje, fem mennesker og et par kopper i koppholderen.

Dobbelt bunn

Bagasjeplassen som Volkswagen stiller til rådighet i Golf stasjonsvogn er dessuten lett å utnytte. Skjemmende hjulhus som spiser både plass og anvendelighet er så godt som eliminert. Det burde derfor ikke by på noen problemer å utnytte hele lastevolumet bak den brede og høyreiste bakdøren , dersom du skulle ha bruk for det.

Alt er likevel ikke bare fryd og gammen. Enkelte vil nok mislike lasteterskelen som bagasjen må løftes over når du skal tømme bagasjerommet.

Som Golfer flest

Rent bortsett fra den ekstra bagasjeplassen er Golf stasjonsvogn og Golf kombikupe identiske. Det betyr godt med plass til personene på første rad, og litt mindre til de som blir henvist til baksetet. Likevel er både benplass og takhøyde i Golfen tilstrekkelig for voksne, og barn vil garantert like den høye sitteposisjonen som gjør det mulig for dem å se ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer