Plass og komfort

Vår testbil hadde BMW’s sportsunderstell, men med tanke på komforten var nok den største begrensningen det faktum at det – nettopp på grunn av det senkede understellet – var vanskelig å komme inn og ut av bilen!

Publisert

Plassforholdene er neppe det viktigste dersom du vurderer en 323 Ci, og baksetet har da også bare plass til 2 passasjerer. Men selv om bilens ytre mål virker begrensede, er det faktisk svært god plass i 3-serien. Både til folk og fe og ferielast.

410 liter bagasjevolum er kanskje ikke noe å skryte av, men sammenlignet med langt større sports-coupéer som Ford Cougar, Volvo C70, Mercedes CLK og Saab 9-3, har BMW 323 Ci faktisk et rommelig bagasjerom.

Da skulle man kanskje tro at det skortet på bakseteplassen i BMW’en, men sammenlignet med de samme bilene er ikke BMW 323 Ci stort dårligere.

Høy fart, høy komfort…

Det senkede sportsunderstellet er helt klart en del stivere enn 3-seriens normalunderstell. Men i likhet med sportslige BMW’er som 600">M-Roadster og 2271">M-Coupe, er også 323 Ci med sportsunderstell svært så komfortabel på veien, kraftig progressive støtdempere tar brodden av de verste dumpene. Det er bare i lave hastigheter at det blir litt for mye skumping og hopping, men ved normale hastigheter har 323 Ci en svært god fjæringskomfort.

Dessuten er sportssetene med på å gjøre kjøreturen så behagelig som overhodet mulig, dette er seter vi hittill ikke har funnet noen testkjører som ikke er fornøyd med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.