Plass og komfort

Audi A3 er sportslig, men ikke ukomfortabel.Bilens beskjedne lengde gjør at Audien ikke kan måle krefter med større biler hva gjelder innvendig plass.

Publisert

Trass i at de to nye dørene så absolutt sørger for at det blir lettere å utnytte baksetet, er ikke Audi A3 bilen man først og fremst forbinder med gedigne plassforhold og ferieturer med hele familien. Det er bilen rett og slett for liten til.

350 liter, som kan økes til 1.100

Og det sier seg nesten selv at det er begrenset hva man får plass til i en bil som ikke strekker seg lengre enn 4.15 meter. Likevel svelger bagasjerommet 350 liter bagasje før det høflig sier nei takk til mere. Men det er lett å utnytte, og både laste- og lossehøyden er lav. Lar du baksetepassasjerene ta bussen, eller bli hjemme, har du dessuten muligheten til å legge ned baksetet. Operasjonen er enkel, og øker volumet til omlag 1.100 liter.

Hardt baksete

At A3 ikke strekker seg lengre en drøye fire meter merker man så definitivt i baksetet. Voksne vil forgjeves søke etter mer benplass, og barn vil klage over bilens høye sider som effektivt gjør det vanskeligere for de små å få det store overblikket over omverdenen som suser forbi. At baksetet heller ikke er av de mest komfortable vi har satt oss i, bare styrker teorien om at baksetet i A3 ikke er plassen man helst vil oppholde seg for lenge av gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.