Plass og komfort

Noen ballsal er Saab 9-3 cabriolet ikke, men det er fullt mulig for fire å ferdes uten at kontakten blir for intim. Og komforten er på typisk Saab-manér i særklasse.

Publisert

Et helt tak tar mye plass, selv når det er sirlig sammenbrettet. Derfor er Saab 9-3 cabriolet registrert for fire, mens bagasjeplassen høyt og tydelig signaliserer at to er grensen - i allefall dersom mye bagasje står på dagsorden. For der hvor det vanligvis er plass til både kofferter, esker og annen bagasje, har taket sitt rede. Derfor greier ikke Saab 9-3 cabriolet å sluke mer enn 295 liter, det er drøye 150 liter mindre enn på en 9-3 kombi. Bedre blir det ikke av at det er vanskelig å utnytte plassen.

Smart er det imidlertid at man har muligheten til å legge ned setene bak, på den måten kan man frakte ski og andre lange gjenstander uten å måtte ødelegge bilens estetikk med en svær takgrind.

Plass til folket

Plassen foran og bak er det derimot ikke noe i veien med, og selv med taket oppe har baksetepassaserende brukbar takhøyde. Litt trangt kan det imidlertid bli i skulderhøyde, men noe stort problem er det ikke.

Saab har rykte på seg for å lage komfortable seter, og 9-3 cabriolet er slett ikke noe unntak i så henseende. Forsetene har en rekke justeringsmuligheter og gir bra støtte både sideveis og under lårene. Kjørestillingen er dessuten god. Baksetene er komfortable, med glitrende sidestøtte og brukbar støtte til lårene. Det er i det hele tatt svært lite å utsette på sittekomforten i Saab 9-3 cabriolet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.