Plass og komfort

Landskapet farer forbi, og du kan trygt og behagelig nyte omgivelsene. For svært få lyder utenfra trenger inn i kupeen, og du transporteres som på en silkepute...

Publisert

Joda, Jaguar har fått til dette med komforten, og slektskapet til understellet på ander Jaguar-modeller er nokså åpenbart. Men la det være klart med en gang. S-type er overhodet ingen sportsbil, selv om mange knaskje kan fristes til å tro det, i og med at bilen både er kjapp og motorsterk.

For vel sitter du aldeles nydelig, og med god støtte rundt kroppen, men beveg deg ut på en svingete vei i høy hastighet, og resultatet vil umiddelbart være at gjestene i baksetet begynner å søle ettermiddags-the i baksetet.

Proceed, James

For dette er bilen for dem som like gjerne lar seg transportere i baksetet, heller enn å sitte bak rattet. God plass og behagelige seter er det nemlig også funnet plass til i baksetet. Men det er også dette som nettopp er så forundelig -- vi tipper at de fleste som har råd til å holde seg med privatsjåfør også tar seg råd til et noget mer sofistikert transportmiddel enn en "folkelig" Jaguar.

Det er selvfølgelig mulig vi tar feil, i og med at vi ikke tilhører den potensielle målgruppen for bilen, og ei heller holder oss med tjenerstab i vår blokkleilighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.