Plass og komfort

Mykt skinn og seter som lydløst glir tilbake når du tar ut tenningsnøkkelen for å lette utstigningen, klimaanlegg med temperaturfølere og elektriske dippedutter både her og der. Har Jeep Grand Cherokee det man forventer av en luksusbil for terrenget?

Publisert

Det mangler ikke på utstyr i Jeep Grand Cherokee. Her finner man et storslått lydanlegg, klimaanlegg med infrarøde temperaturfølere, elektrisk justering av seter og speil, elektriske vindusheisere og fjernstyring av sentrallås med minne. Skinninteriør er naturligvis også standard.

Komfortabel foran

Og det har sin effekt, for på første rad er det lite å utsette på sittekomforten i Grand Cherokee. Setene lar seg justere i alle himmelretninger, og kjørestillingen er god - når setene i tillegg byr på solid støtte under lårene og justerbar korsryggstøtte er det komfortabelt å oppholde seg bak rattet i Grand Cherokee.

Verre blir det dersom svingene kommer tett, for glatt skinn i kombinasjon med dårlig sidestøtte er ikke ideelt.

Men bak?!

Men om komforten i forsetene er bra, kan sutringen fra baksetet bli høy etter noen kilometer. Sjeldent har vi opplevd verre bakseter. Plassen er ikke problemet, for her er benplass så det monner og takhøyden truer knapt med å knekke høvdingens fjærkrans. Slik slutter imidlertid den lykkelige delen av historien, for i baksetet finnes det hverken sidestøtte eller støtte under lårene. Det sammen med at baksetet er for lavt for voksne personer gjør at sittekomforten blir slett, men barn vil nok ikke har de største problemene med å finne seg tilrette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.