Plass og komfort

Toledo er egentlig en kombikupe, men den har sedanens korte og lille bagasjeromslokk. Synd for Seat.

Publisert

For kombikupeens korte rumpe nærmest krever at bilen får en skikkelig bakluke -- slik andre kombikupeer har. Derfor hjelper det lite at Seat kan skryte på seg hele 500 liter bagasjeromsvolum, når det er fryktelig vanskelig å utnytte plassen der bak. Bagasjerommet er dypt og bredt, men åpningen er forferdelig liten, og du kan glemme å dytte inn en barnevogn der bak -- det er plass til den i bagasjerommet, men du får den ikke inn.

Dette er vår hovedinnvending mot Toledo. Det er synd og skam at en så rommelig og rimelig bil belemres med så dårlige løsninger.

For både i for- og baksetene er det nok plass til en familie på fire. Eller fem, dersom du aksepterer at minstemann i midtsetet finner det behagelig å sitte å en kul i baksetet. Benplassen er i minste laget for voksne.

Svak støy

Med tanke på komfort, er Seat Toledo rimelig midt på treet. Den har litt problemer med å takle små, skarpe kanter, men ellers er det lite å utsette på fjæringskomforten. Dieselmotorens brumming er dempet godt, men både en del vindstøy -- og ikke minst romlestøy fra dekkene -- trenger lettere inn i kupeen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer