Plass og komfort

Audi A4 1.8T Quattro er en kjøremaskin, og det er først når du får sjansen til en skikkelig langtur du skjønner at komfort er mer enn bare ord.

Publisert

Det er ikke vanskelig å finne seg til rette bak rattet i Audi A4 - men det er vanskeligere å trives. For mørkets onde krefter har så definitivt fått overtaket i vår bil. Bortsett fra treverket er nemlig interiøret sort som synden. Derfor føler du at plassen du har til rådighet er mindre enn det den faktisk er.

Perfekt kjørestilling

For sannheten om Audi A4 er en helt annen. Her kan selv den mest langbente finne en komfortabel kjørestilling, og plassen for de som har oppholdstillatelse på første benk er slett ikke til å kimse av. Det er heller ikke de ergonomiske grepene Audi har gjort. For de har så definitivt tatt konsekvensen av at vi er forskjellige utenpå. Foruten muligheten til å justere setet i lengderetningen, og i høyden, har du muligheten til å justere rattet i høyde og lengderetningen.

Ikke det at vi skal geniforklare Audi for det grepet, det har du nemlig muligheten til i mange andre biler enn Audi. Det er bare det at i Audien har du muligheten til å justere det mye både i høyde og lengde. Å finne kjørestillingen er derfor lett som fot i hose.

Rattet som er i veien

Ett skår i gleden er likevel at rattet skygger for den øverste delen av turtelleren og speedometeret. For noen av oss forsvant tallenes ellers klare tale bak rattringens skygge ved 70 kilometer i timen, og gjetteleken "hvor fort kjører vi nå" har vi begrenset glede over å måtte delta i - spesielt med tanke på at bilen aksellererer fra 0 - 100 kilometer i timen på 8,4 sekunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer