Plass og komfort

I Space Star får du plass til fem, eller til to og masse bagasje. Uansett kommer du frem til bestemmelsesstedet uten de store anstrengelsene, for Mitsubishi har utstyrt Space Star med en god porsjon komfort.

Publisert

Først og fremst merker du det på det lave støynivået, og den myke fjæringen. Understellet har problemer med å takle skarpe dumper, men det er likevel få ujevnheter som når helt frem til føreren, eller til passasjerene for den saks skyld. For det er ikke bare fjæringen som er myk i Space Star - også setene er det.

Enkelte vil nok rynke på nesen, mens andre vil trives - vi trivdes med fjæringen, men ikke med kjørestillingen.

Slitsom kjørestilling

Etter vårt skjønn har nemlig Mitsubishi gjort to store feil. Det ene er at gasspedalen er plassert slik at vinkelen i ankelleddet blir alt for spiss, og den andre er rattet som er for "flatt". Derfor bli du fort sliten når du sitter bak rattet i Space Star. Synd, fordi resten av bilen er så komfortabel.

Komfortable seter

Og det bringer oss tilbake til setene. For trass i at kjørestillingen ikke er helt på høyde med hva du bør forvente, er setene det. Ofte klager vi motorjournalister over at sitteputen er for kort, i Space Star er det nesten motsatt. En lang sittepute sørger for at lårene får godt med støtte både under og på siden. Sidestøtten til ryggen er også bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer