Plass og komfort

206 SW byr på et god bakseteplass og et stort lasterom. Men billige interiørmaterialer trekker ned.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrytt mye av det nydelige interiøret i Peugeot 307. 206-interiøret ligger dessverre flere divisjoner under det du finner i storebror. All interiørplast er av den harde typen og heller ikke overflatefinishen er egnet til å imponere. Vi bet oss blant annet merke i at de øvre luftdysene er skåret rett ut av dashbordet og at hullene for låseknappene ser svært billige ut.

Heller ikke vribryterne for vifteanlegget er egnet til å heve kvalitetsinntrykket. Blant annet er det altfor mye motstand i temperaturvelgeren. Fraværet av elektrisk speiljustering trekker også ned, i likhet med fraværet av klimaanlegg, som koster hele 13.134 kroner som ekstrautyr.

Klima og integrert radio

Når det er sagt, skal det nevnes at det treekede rattet er elegant og godt å holde i selv om det med fordel kunne vært bedre polstret. Vi savnet også mulighet for dybdejustering. Til bilens forsvar skal det også sies at fjernbetjent sentrallås og et integrert stereoanlegg er standardutstyr. Radioen er oversiktlig og intuitiv og kan også betjenes via en bred spak til høyre for rattet. Radiokanal og CD-spor vises i et digitaldisplay på toppen av dashbordet. Det samme displayet kan også vise tid og dato.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer