Plass og motoralternativer

Ved siden av godt voksne, aktive unge og barnefamilier mener Volkswagen at Golf Plus også er et alternativ for lange personer.

Publisert
Sist oppdatert

Og vi er helt enig. Selv personer rundt to meter vil komfortabelt kunne sitte på fire av sitteplassene i bilen samtidig, og det er det ingen andre kompaktklassebiler som tilbyr. Bagasjerommet lider ikke mer enn at det fortsatt er større enn i vanlig Golf selv når setene er i bakerste posisjon.

Fleksibelt

Grunnen til det gode bagasjevolumet i forhold til en vanlig Golf viser på en måte hvordan Volkswagen tenker med Golf Plus. I vanlig Golf er det rette bagasjeromsvegger som ikke nødvendigvis er optimalt for plass, men det ser bra ut. I Golf Plus er alt volum tatt i bruk, veggene følger dempertårnene og all tilgjengelig plass er utnyttet. Golf Plus skal være en praktisk bil som kan være et stasjonsvognalternativ.

I forhold til de bilene som likner mest, Renault Scenic i kort utgave og Ford Focus C-max, er ikke plassen overveldende, men de praktiske løsningene er bedre. Om bord i Golf Plus kan de fleste varianter av seteløsninger ordnes med en hånd. For eksempel glir sitteputen forover og nedover når ryggen dyttes frem. Resultatet er et flatt bagasjerom som er lett å utnytte. Hemmeligheten bak det flate gulvet uten lastekant er at bagasjerommet i Golf Plus har dobbelt gulv. Det øvre gulvet kan felles ned slik at du får maksimalt med bagasjeplass ved behov.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer