Plass og praktiske løsninger

Hvis du er på jakt etter stasjonsvogn, og i tillegg er blant dem som har en drøy halvmillion å handle for, er nye E-klasse absolutt en bil du bør kikke nærmere på.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare er bilen stor, rommelig og usedvanlig komfortabel, den er i tillegg svært praktisk. E-klasse stasjonsvogn kan faktisk måle seg med de mest praktiske fleksi- og flerbruksbilene når det kommer til smarte løsninger. Hør bare: Under lasteromsgulvet finner du en sorteringsboks med en rekke rom i ulike størrelser. Du finner også et eget oppbevaringsrom bak bakseteryggene.

Lasterommet kan utrustes med aluminiumsskinner. Disse fungerer som base for en rekke ulike lastsikringsanordninger, blant annet et teleskopstag. Bakseteryggen kan justeres i vinkel, noe som gir et lasteromsvolum på hele 690 liter.

315 centimeter

Trenger du enda mer plass kan selvsagt baksetets sitteputer vippes fremover og bakseteryggen legges ned, slik at man får et helt flatt gulv. I tillegg kan hele den bakre sitteputen fjernes, slik at man oppnår enda bedre plass i lengderetningen. Feller man i tillegg ned seteryggen på det fremre passasjersetet, kan man faktisk få plass til gjenstander som er hele 315 centimeter lange.

Elektriske godsaker

En elektrisk lasteromsskjuler er på plass. Elektrisk uttrekkbart lasteromsgulv er også tilgjengelig, noe som gjør inn- og utlasting av tunge gjenstander enklere. Og er du bedagelig anlagt, kan også elektrisk åpning og lukking av bakluken bestilles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer