Plass, pris og utstyr

At Toyota LandCruiser 100 er en nydesignet bil og at Range Roveren har fått noen år på nakken er svært tydelig når man skal sammenligne plassforholdene i de to bilene.

Plass, pris og utstyr
Publisert

Om ikke plass var uvesentlig for 10 - 15 år siden, har det blitt mer aktuelt de senere årene. Og Toyotaen har best innvendig plass av de to bilene. I forsetene er ikke forskjellen merkbar på noen som helst måte. I baksetet er det neppe noen som ville finne det naturlig å klage på plassen, heller, men baksetepassasjerene frister en lysere reise i baksetet på en LandCruiser 100 enn i en Range Rover.

I bagasjerommet er det også svært så god plass i begge bilene, med baksetet nedfelt rommer begge bilene nær 1.600 liter bagasje -- til tross for at det i begge bilene er plass til et reservehjul i originaldimensjon under det flate bagasjeromsgulvet.

Forskjellen der bak er størst når baksetet står i normal posisjon, da er Toyotaens bagasjeavdeling enklere å utnytte -- og større. Det skulle da egentlig bare mangle, siden Toyotaen er 18 cm lengre enn Roveren.

Pris & Utstyr

Forskjellen på de to bilene er egentlig marginal hva utstyr angår - i alle fall om man sammenligner våre standardiserte oversikter over det viktigste utstyret nedenfor. På Range Roveren er metallic-lakk standardutstyr, mens pristillegget på en Toyota er 3.000 kroner for en slik lakk. Imidlertid er lakkerte støtfangere og speil standard på Toyotaen, mens Roveren bare leveres med ulakkerte speil og støtfangere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer