Plasskupp for familien

En typisk familiebil kan fort bli dyr i Norge. Men noen biler gir deg mye plass uten å koste så altfor mye.

Skoda Roomster begynner på under 200.000 kroner, men har likevel ganske gode plassforhold
Skoda Roomster begynner på under 200.000 kroner, men har likevel ganske gode plassforhold Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Plass er ikke alltid veldig dyrt, selv om vårt avgiftssystem gjør at romslige biler fort kommer opp i ganske høye prisklasser. Noen unntak finnes det likevel og her har vi plukket frem de. Dette er biler for familier som ønsker seg mye plass for lite penger.

Peugeot Partner

Den første bilen vi kan nevne er Peugeot Partner Tepee. Denne finnes både som personbil og varebil og personbilen koster fra 241.000. Da får du en 90-hesters dieselmotor som duger helt greit i denne bilen.

Partner Tepee gir overraskende mye personbilfølelse og vil fungere greit for alle som er mest opptatt av bil som et rent fraktmiddel. Bilen er nemlig stor og romslig både i kupeen og lasteavdelingen. Her kan du ta med deg mye på tur, og komforten er samtidig grei. Du kan også bestille konsernbroren Citroën Berlingo Multispace med 7 seter fra 284.000 kroner.

Kia cee’d

Kia cee’d SW er en romslig stasjonsvogn fra kompaktklassen. Plassforholdene i denne er imidlertid bedre enn man tradisjonelt forbinder med denne klassen. Her er baksetene egnet for voksne og bagasjerommet er romslig.

Cee’d er i tillegg en kurant bil for klassen med greie egenskaper på de fleste områder. Mest imponerende er likevel garantien på hele 7 år og 150.000 kilometer. Det bør gjøre sitt også for annenhåndsverdien. For 200.000 kroner får du den billigste utgaven med en 1,4-liters bensinmotor på 90 hestekrefter. For 20.000 kroner ekstra får du en dieselmotor med samme effekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer