Dinside Motor med ny satsing

Plutselig passerte lesertallene millionen

Har du lagt merke til Dinsides kraftige nysatsing på motor-journalistikk?

HEFTIG SATSING: Dinside Motor har trappet opp satsingen, med blant annet ny spennende forside. Det har gitt raske resultater: Skjermdump: www.dinside.no/motor
HEFTIG SATSING: Dinside Motor har trappet opp satsingen, med blant annet ny spennende forside. Det har gitt raske resultater: Skjermdump: www.dinside.no/motor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Her skjer det mye, sier Espen Stensrud entusiastisk.

Han er redaktør for motorredaksjonen i Aller Media, som inkluderer Dinside Motor, bladene Autofil og Gatebil, samt bilstoffet i avisa Dagbladet og Dagbladet Pluss.

- Nå skriver vi enda mer om det folk bryr seg om. Vi skriver de beste og viktigste nybil-testene, forsøker å være først og best i forbruker-journalistikken og blir enda mer synlig enn tidligere, forteller redaktøren.

Ny motor-nettside

I en moderne mediehverdag har han sett at den digitale satsingen må være enda mer frampå enn tidligere, for å få et internasjonalt snitt i motor-journalistikken.

- Vi lager fortsatt Norges beste bilblader og avisartikler om temaet bil. Det skal vi fortsette med. Men vi må samtidig bli enda bedre på nett og øke trykket, om vi fortsatt skal være best, sier Espen Stensrud.

Derfor har nettsiden Dinside Motor kommet i ny drakt. Nå publiseres det flere artikler hver dag - som samferdsel- og nyhetsstoff og biltester (helst før konkurrentene) - samtidig som det er breddet med entusiaststoff om veteran- og gatebiler. Alt dette spennende innholdet blir lagt på motor-forsiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer