Årets bil 2021 – Folkets Favoritt

Polestar 2 soleklar vinner

Best blant 32 kandidater.

CORONA-FEIRING: Det var høy stemning, men god avstand da vi overrakte det glade budskapet på Polestar Space Oslo. Norgessjef Alexander Hørthe spretter champagnen, og Asif Rana, Space Manager Oslo (i front), Madeleine Haukåssveen og Cengiz Al er topp motiverte til å levere flere av bilene som nordmenn vil ha.. Foto: Rune M. Nesheim
CORONA-FEIRING: Det var høy stemning, men god avstand da vi overrakte det glade budskapet på Polestar Space Oslo. Norgessjef Alexander Hørthe spretter champagnen, og Asif Rana, Space Manager Oslo (i front), Madeleine Haukåssveen og Cengiz Al er topp motiverte til å levere flere av bilene som nordmenn vil ha.. Foto: Rune M. Nesheim Vis mer
Publisert

Polestar 2 er den mest spennende nyheten i år, ifølge våre lesere. Og den vant med god margin.

Leserne i Dagbladet og Dinside har kåret Polestar 2 som soleklar vinner av prisen Folkets favoritt 2021. Det splitter nye svensk/kinesiske bilmerket med tydelige Volvo-vibber, appellerer til et sultent norsk elbil-publikum.

Hele 52.842 stemmer har blitt avgitt mellom 3. og 16. november og over 10 prosent av dem gikk til Polestar.

591 stemmer bak lå Porsche Taycan. VW ID. 3 kom på tredjeplass med 3975 stemmer.

Strålende fornøyd

- For meg er denne prisen helt spesiell nettopp fordi det er kundene og folket som har talt. Norge var et lanseringsland for Polestar og det var her vi åpnet det aller første Polestar Space i Europa for litt over ett år siden. Vi er et helt nytt bilmerke og et lite team i Norge, og det er utrolig kult å se at vi kan konkurrere mot store, etablerte navn allerede, forteller Alexander Hørthe, daglig leder i Polestar Norge, eller Head of Norway, som det heter på Polestar-språket.

- Jeg er enormt stolt over hele teamet og innsatsen det siste året, og ønsker å rette en stor takk til både teamet i Polestar, våre servicepartnere, alle som har stemt fram Polestar 2 og ikke minst alle som har kjøpt en Polestar. Vi skal gjøre alt vi kan for å leve opp til forventningene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.