Trafikk

Politiet advarer

Politiet i Innlandet ber trafikantene være forsiktige når de skal hjem fra hytta søndag ettermiddag.

PASS PÅ: Politiet ber trafikantene som skal hjem fra fjellet om å vise hensyn. Foto: NTB
PASS PÅ: Politiet ber trafikantene som skal hjem fra fjellet om å vise hensyn. Foto: NTB Vis mer
Publisert

- Det er viktigere å komme hjem, enn å ikke komme hjem i det hele tatt, sier operasjonsleder Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt til NTB.

Rundt klokka 15 har patruljer fra distriktet nettopp kommet fram til en ulykke mellom to biler på Messenligvegen i Ringsaker, rett ved kommunegrensa til Lillehammer. Tre voksne og et barn var involvert i ulykken. Alle er kjørt til legevakten for sjekk, men ingen er alvorlig skadd.

Hansen ber derimot trafikantene som skal hjem fra fjellet om å vise hensyn.

- Det er gode kjøreforhold på E6, men på sideveiene og ned fra fjellet, samt riksvei 25 og riksvei 3 er det glatte partier. Bruk god tid og kjør etter forholdene oppfordrer Hansen.

Også i Sørøst politidistrikt har det vært en trafikkulykke søndag ettermiddag. Klokka 14.48 om en ulykke på riksvei 7 mellom to personbiler med til sammen åtte personer. Ulykken skjedde ved Trøstheim i Flå i Hallingdalen.

- Det skal muligens dreie seg om tre kjøretøyer, hvorav en varebil med store skader i front. Det er en ambulanse på stedet som melder at ingen personer i kjøretøyene klager over smerter, sier operasjonsleder Tommy Eriksen i Sørøst politidistrikt til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer