Polo i Sun-utgave

Volkswagen Polo er Norges nest mest solgte småbil, kun slått av Toyota Yaris. Nå kommer kampanjemodellen Sun, som har liten motor, men mer utstyr enn den ribbede Firstline-utgaven.

Publisert
Sist oppdatert

Den usedvanlig dårlig utstyrte Firstline-utgaven av Polo starter på 131.480 kroner med tre og 134.260 kroner med fem dører. Dette er lave priser. Men med tanke på at essensielt utstyr som ABS-bremser, servostyring, sentrallås, setevarme og radio-forberedelse mangler, skulle det bare mangle at prisen er lav.

Taper til Toyota

Vi kan ikke tenke oss at Volkswagen-importøren har klart å selge mange eksemplarer av denne Firstline-modellen. Og fordi prisspranget opp til Comfortline-modellen er så stort - 168.910/171.700 kroner - har nok Volkswagen tapt mange kunder til Toyota, som kan friste med en relativt velutstyrt Yaris 1.0 Sol. Denne koster 159.800 med tre og 163.900 med fem dører, og leveres med alt det essensielle utstyret vi nevnte over, samt elektriske vindusheiser i fordørene.

Mellom First- og Comfortline

Derfor lanserer Volkswagen-importøren nå kampanjemodellen Polo 1.2 Sun, som vil befinne seg mellom Firstline- og Comfortline-utgavene. Sun har, i motsetning til Firstline, både ABS-bremser, servostyring, sentrallås, setevarme og radio-forberedelse. Elektriske vindusheiser er imidlertid mangelvare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer