Populær bil er dødsfelle

Bilen blir smadret i 64 km/t. Se video av et av tidenes verste testresultater.

Publisert
Sist oppdatert

Bilen, en populær sedan ved navn Chery Amulet, går i oppløsning under frontalkrasjet som foregår i 64 kilometer i timen mot en metallbarrière som rammes på førersiden.

Se video nederst i saken

Det russiske bilmagasinet AvtoRevu har stått for kollisjonstesten, som skal være gjennomført i henhold til EuroNCAPs standarder.

Videoen er blitt sett av titusener på YouTube, og lite tyder på at føreren kan overleve en slik kollisjonssituasjon.

Sjekk hva bilen din er verdt

Knust

The Wall Street Journals reporter i Moskva forteller at resultatene i testen, som ble gjennomført i regi av AvtoRevu, er blant tidenes verste resultater. Som man kan se i videoen under, bretter bilens front seg som papir og trenger langt inn i kupéen. Testdukken måtte tas fra hverandre for å frigjøres fra vraket - noe man har vanskelig å se for seg redningsmannskapene drive med i en reell situasjon...

Tusenvis av kunder

Det er av spesiell interesse for russerne å organisere kollisjonstesten lokalt. Russland er nemlig kinesernes største eksportmarked for biler, og de anser eksporten mot dette markedet som et testløp før storstilt eksport mot mer krevende markeder i Europa og Amerika.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer