Skoda Octavia Scout

Populær Skoda blir ny

Men dessverre ingen ladbar hybrid ennå.

SPEIDERGUTT: Scout er tilbake omtrent fra salgsstart for Octavia. Med innføring av forhjulstrekk for modellen, kan vi håpe på en ladbar drivlinje etter hvert. Foto: Skoda
SPEIDERGUTT: Scout er tilbake omtrent fra salgsstart for Octavia. Med innføring av forhjulstrekk for modellen, kan vi håpe på en ladbar drivlinje etter hvert. Foto: Skoda Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skodaens svar på VW Allroad, Subaru Outback, Volvo XC90 med mange flere, er tilbake i ny drakt. Og det allerede før standardversjonen er på veien i Norge.

Den forhøyede stasjonsvogna har vært populær i Norge. Den har større innvendig plass enn alle SUVer i samme klasse, den har firehjulsdrift og høy bakkeklaring.

Og alt skal blir bedre på den nye ... selvsagt. Med sine 4,7 meter i lengde og 1,83 i bredde er den 1,5 cm større i begge regninger. Det allerede store bagasjerommet har også vokst og svelger nå 640 liter, 30 mer enn tidligere.

Det er mer enn støtfangere, skjermbreddere og egen felgdesign på 19 tommer som skiller den ut. Pyntelister, rail og speiler er i sølv-finish, men det viktigste er beskyttelsesplatene under bilen og den økte bakkeklaringen. De to sistnevnte kan man faktisk også bestille på standard Octavia, dersom du bare trenger fremkommelighet og ikke pynten.

Inni er det svært lite som skiller den fra standard Octavia. Noen Scout-spesifikke detaljer som de brune sømmene som går igjen på seter, ratt, armlener og dashbordet. Aluminiumspedaler er også standard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer