Porsche Cayman S

Til høsten er Porsche på plass med en helt ny modell. Cayman S blir løsningen for de som vil ha et billigere alternativ til 911, og som ønsker seg midtmontert motor. Cayman S blir i første omgang tilgjengelig med 295 hestekrefter.

Publisert
Sist oppdatert

26. november er datoen da Porsche skal lansere sin nye bil. Dette er en ren toseter basert på Boxster og er utstyrt med en ny effektvariant av den sekssylindrete boksermotoren med 3,4-liters slagvolum. Motoren yter 295 hestekrefter og det holder til en toppfart på 275 kilometer i timen. 0 til 100 klarer den på 5,4 sekunder. Cayman S er også utstyrt med Vario Cam Plus (variable ventiltider- og løft) og boksersekseren yter leverer dermed 340 newtonmeter fra 4.400 til 6.000 omdreininger.

Kreftene går gjennom den samme sekstrinns-kassen som sitter i Boxster S og Cayman S kan også leveres med en femtrinns automatkasse med girknapper på rattet.

God bagasjeplass

Cayman S har aluminiums-chassis, og den har lang akselavsand. Felgene er 18 tommer i diameter. Porsche har også gjort noen forsøk på gjøre den praktisk. Bagasjeluken skal være stor og bak har den et bagasjerom på 260 liter. Det er kanskje ikke så imponerende, men det er bagasjerom foran også som i tillegg rommer 150 liter. I motsetning til 911 som har fire sitteplasser er Cayman S, i likhet med Boxster, en toseter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.