Porsche: To helt nye

Det har ikke blitt vist bilder av noen av dem, men noe informasjon er tilgjengelig.

Publisert
Sist oppdatert

Cayman S, som den skal hete, har også blitt omtalt som Boxster kupé siden det er Boxster som er utgangspunktet for den nye modellen. Cayman S skal plasseres mellom Boxster S og 911, og vil få likhetstrekk fra begge disse modellene. De som mener Cayman S og 911 har for mange likheter har kanskje et poeng, men Porsche mener nok at det er så store forskjeller på en bil med midtmontert motor i forhold til en med hekkmontert motor, at det er plass til begge.

Motorer

Foreløpig motorutvalg i Cayman S er lite. Porsche har sluppet informasjon om en sekssylindret boksermotor med 3,4-liters slagvolum og 295 hestekrefter. Større motorer er det også snakk om, men ingenting håndfast er tilgjengelig foreløpig.

Navnet Cayman stammer fra krokodillen med samme navn. Dette er en liten og lett krokodille med mye styrke og hurtighet. Dette gjør at navnet skal passe bra på Porsches nye modell.

Prismessig vil Cayman S bli priset mellom Boxster S og 911 Carrera. I Norge vil det si en pris på en drøy million kroner. Bilen vises i Frankfurt til høsten, og ved årsskiftet er den i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer